Uw taal:

sinds 1954 uw partner in elektrotechniek

uniek in elektrotechniek

Uniek in elektrotechniek

Mogen wij ons even voorstellen.

 

Verhoef Elektrotechniek b.v. is een flexibele, daadkrachtige organisatie van ruim 50 medewerkers met disciplines in scheepvaart, industrie, utiliteit en automatiseringsprojecten. Onze activiteiten omvatten het complete traject van advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud van elektrotechnische en automatiseringsprojecten. Sinds 1954 verzorgen wij complete scheepsinstallaties van o.a. diverse baggervaartuigen, tankers, werkpontons, kraanpontons, hefeilanden, sleepboten, passagierschepen, binnenvaartschepen en luxe jachten.


Utiliteitsinstallaties worden opgeleverd volgens het kwaliteitswaarborgsysteem BRL6000, tevens zijn wij Sterkin erkend installateur. Verhoef Elektrotechniek ontwerpt, produceert en levert schakelborden, verdeelinrichtingen en regel- en besturingspanelen. Verhoef Elektrotechniek is sinds 2002 onderdeel van de Bakker Sliedrecht groep.In de nieuwbouw installaties voor industrie en utiliteit hebben we diverse fabrieksinstallaties, kantoorinstallaties, verzamelpraktijken voor apotheek, huis- en tandartsen gerealiseerd.


Onze vestigingsplaats Sliedrecht is van oudsher bekend om de baggerindustrie.Verhoef Elektrotechniek is met de ontwikkeling van zand- / grindwinning en de baggerindustrie opgegroeid en door het doelgericht handelen en zoeken naar vernieuwde technieken bijgedragen aan innovatieve technieken.