Uw taal:

sinds 1954 uw partner in elektrotechniek

uniek in elektrotechniek

Leerbedrijf 627187

 

Leerbedrijf

 

Als erkend leerbedrijf wil Verhoef Elektrotechniek graag een bijdrage leveren aan jouw opleiding in de elektrotechniek. Gezien het brede spectrum aan diensten welke wij leveren kunnen wij al snel iets voor je betekenen. Of je een BOL opleiding volgt of een BBL opleiding wil gaan volgen, we kunnen binnen ons bedrijf altijd bespreken of er een geschikte plaats voor je is, van Monteur tot Technicus.
Er zijn mogelijkheden binnen de maritieme elektrotechniek waarbij je kan werken aan een breed scala aan installaties aan boord van schepen. Te denken valt aan verlichtingsinstallaties, communicatiesystemen, complexe PLC-besturingen, krachtinstallaties, engineering, etc.
Of ligt je interesse meer in de utiliteitsbouw? Want ook hier kunnen we je van dienst zijn, we installeren niet alleen verlichtingsinstallaties in gebouwen maar ook brandmeldinstallaties, inbraakalarmsystemen, krachtinstallaties. Noem maar op.
 
We bieden regelmatig stageplaatsen voor BOL studenten aan voor de meeste elektrotechnische opleidingsrichtingen, alsmede BBL trajecten voor diverse elektrotechnische opleidingen.
Tevens zijn snuffelstages voor het VMBO binnen ons bedrijf mogelijk.
 
Ben je gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende loopbaan in de techniek? Neem gerust contact met ons op.