Uw taal:

sinds 1954 uw partner in elektrotechniek

uniek in elektrotechniek

verhoef 16

 

Maritiem


Sinds 1954 verzorgen wij zowel nieuwbouw als renovatie van complete scheepsinstallaties. o.a. diverse baggervaartuigen, tankers, werkpontons, kraanpontons, hefeilanden, sleepboten, passagierschepen, binnenvaartschepen en luxe jachten behoren tot ons werkterrein.

Een team van gedreven jonge mensen met interesse in de maritieme wereld staan garant voor een perfecte uitvoering van aanpassing of reparatie tot een complete scheepsinstallatie.

Niet alleen de bekabeling maar een compleet pakket aan componenten zoals verlichtingsarmaturen, PLC, acculader, omvormer, camerasysteem, frequentieregelaar etc. behoren tot de mogelijke levering. Doordat de eigen engineering afdeling en de afdeling panelen/ kastenbouw onder een dak gehuisvest is en we binnen de organisatie gewend zijn direct te handelen kunnen we steeds een hoge mate van flexibiliteit waarborgen.

Inbedrijfstelling volgens beproefde ontwerpmethodes.


Voor reparatie en onderhoud staat Verhoef Elektrotechniek 7 dagen per week 24 uur per dag paraat.
Regelmatig zijn er een aantal medewerkers wereldwijd actief t.b.v. service, onderhoud en renovatie aan baggermaterieel en overige vaartuigen. Samen met de verkoop van onderdelen / reservedelen vormt dit een uniek te noemen after sales service.
Ook is Verhoef uniek in onderhoud en reparatie van elektromotoren en generatoren.